Microsoft Office 2016 Professional Plus Multilanguage 32/64 bits

Op voorraad
Waardering:
100% of 100
Speciale prijs € 99,00 Normale prijs € 225,00
Omschrijving
Digitale Licentie direct via e mail geleverd voor 1 Apparaat Geen abonementskosten en voor altijd geldig
  • Gegevens
  • Reviews 1
Werk slimmer

Office professional plus 2016 U kunt elke taal selecteren , ook de versie 64 of 32 bits Office Professional 2016 is ontworpen om u te helpen sneller te maken en te communiceren, met tijdbesparende functies en een schone, moderne look over al uw programma's. Plus, bewaar uw documenten online in OneDrive om vrijwel overal toegang te krijgen.

Kantoor op 1 PC voor zakelijk gebruik
Bewaar uw documenten online met OneDrive Toegang, bewerk en deel uw documenten op uw internetverbinding met behulp van gratis Office Web Apps Vereenvoudig hoe u communiceert.

Wees zelfs meer responsief voor klanten of klanten. Krijg wat u sneller nodig hebt in Outlook, gebruik nieuwe delen tools, en deel documenten op OneDrive.

Reageer snel. Voorbeeld van Outlook-berichten, antwoord vanuit het leesvenster of sneak een kijkje in contacten.

Communiceer de manier waarop u wilt, sneller. Nu kunt u al uw deelopties op een plaats vinden in Office-programma's, Bestand> Delen.

Draai gegevens en ideeën in deskundige docs

Maak winnende docs snel met behulp van sjablonen van het startscherm. Werk met .pdf-inhoud, afbeeldingen en gegevens op nieuwe manieren en deel uw werk online.

Maak conclusies van gegevens in minder tijd. Zet gegevens in een tabel of tabel in twee stappen of minder.

Maak eenvoudig een database app op en deel het op het web. Toegang creëert de structuur, zodat u meteen uw app kunt gebruiken en delen.

Uw gepersonaliseerde kantoor

Meld u aan bij Office op uw pc of onderweg - uw persoonlijke instellingen en recente bestanden zijn bij u.

Uw aangepaste instellingen lopen naar u toe. Open een document opnieuw op een pc of apparaat en blijf werken, waar u op ging.

Bewaar bestanden in de cloud. Office beveiligt uw documenten naar OneDrive zodat uw notities, documenten en groepsbestanden altijd toegankelijk zijn.

Stap op naar de nieuwste Office-programma's voor groeiende bedrijven

Word
Het all-purpose schrijfplatform. Met Microsoft Office Professional 2016 ontvangt u de nieuwste versie van Microsoft's vlaggenschip tekstverwerker, Word 2016. Maak in het oog springende documenten in slechts een paar klikken door te kiezen uit meer dan veertig verschillende sjablonen of maak iets echt uniek zelf door het gebruiksvriendelijk te maken Gereedschappen en functies. Gebruik Word terwijl u op kantoor bent en haal dan weer op, waar u met de Office Web Apps bent gegaan om uw documenten te bekijken en te bewerken, zodat een moment van inspiratie nooit wordt verspild.

Open en bewerk PDF's rechtstreeks in Word
Afbeeldingen en afbeeldingen kunnen direct in uw documenten worden geïmporteerd Met de nieuwe state-of-the-art lezen modus kunt u snel de belangrijkste informatie identificeren.

De revolutionaire berekeningssoftware. Ingesloten in MS Office Professional 2016 is de nieuwste versie van Microsoft Excel. Deze intuïtieve en krachtige berekeningssoftware is ontworpen om het harde werk voor u te doen. Excel kan analyseren en trends in uw gegevens voor u zien en u kunt uw resultaten exporteren naar kleurrijke grafieken waarmee u de grotere afbeelding snel kunt visualiseren. Gebruik uw afbeeldingen in andere Microsoft Office Professional 2016-programma's, zoals Word en PowerPoint.

Bespaar tijd door gebruik te maken van een van de vele spreadsheet sjablonen of maak een gepersonaliseerd werkboek van nu af aan.
Een nieuw ontwerp zorgt voor grotere cohesie terwijl u werkt met de nieuwe functie waarmee werkboeken kunnen openen in aparte vensters, waardoor het makkelijk is om van de ene naar de andere te schakelen Toon uw gegevens in aantrekkelijke grafieken om de trends gemakkelijk te zien

Een notitie
Notities onderweg. OneNote is zo'n nuttig programma voor professioneel gebruik. De mogelijkheid om uw notities op te slaan en te zoeken is een geweldige bron en OneNote kan bijna elke vorm van aantekeningen verbergen. Het handschriftherkenningsgereedschap kan uw handgeschreven notities in getypte en afdrukbare documenten veranderen, u kunt ook audiobestanden opslaan, een stylus gebruiken om iets te tekenen, of gebruik het Share with OneNote-tool tijdens het surfen op het web en sla de hele webpagina's op.

Noteer echter dat u zich comfortabel voelt en duidelijke getypte en goed gestructureerde zoekbare documenten maakt. Deel uw notities gemakkelijk met andere OneNote-gebruikers en synchroniseer met uw Outlook

Power Point
Nog nooit een saaie presentatie weer met de klik van een knop. Een interessante en goed ingedeelde presentatie kan het verschil zijn tussen succesvol of niet in de knippen en stuwkrachten van de bedrijfswereld. Neem deze zorg uit je schouders met Office Professional 2016 en de nieuwste versie van PowerPoint. Als u meer dan een diavoorstelling geeft, is PowerPoint vernieuwd om meer gemak te bieden tijdens het navigeren van de menu's. Geweldige nieuwe functies, waaronder kleur match en uitlijning, zullen u helpen om de juiste look te krijgen voor uw inhoud en u heeft ook de mogelijkheid om vanaf een professioneel ontworpen sjabloon als springplank te starten voor een echt glanzende presentatie.

Microsoft Office Professional Plus 2016 bevat de licentie key voor het activeren op zowel de 32 bit als de 64 bit versie van Microsoft Windows. De licentie maakt het mogelijk om Office in elke taal te installeren en uiteraard geeft het toegang tot de officiële updates. Installeren, downloaden en activeren van Office 2016 gaat via de Microsoft website.

Deze key is geldig voor één computer. Wanneer je de software opnieuw installeert, of het hele Windows OS, mag je deze key gebruiken om Office opnieuw te installeren. De licentie mag niet gebruikt worden om Office 2016 op meerdere computers te installeren. In dat geval dient er per computer een nieuwe licentie te worden aangeschaft.

Voordelen van Microsoft Office 2016 Professional

-Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016, OneNote 2016, Outlook 2016, Publisher 2016 en Access 2016.
-Leg je ideeën vast op de manier die jij het prettigst vindt: met een toetsenbord, pen of touchscreen.
-Gebruik alle mogelijkheden die Office biedt. Typ jouw vraag in het vak Uitleg op het lint en je krijgt antwoord.
-Nieuwe thema’s bieden de mogelijkheid om Office te beleven op de manier die bij jouw past. De thema’s Grijs en Donkergrijs zorgen voor veel contrast, waardoor je ogen minder belast worden. Het thema Kleurrijk zorgt ervoor dat alles er op al jouw apparaten heel modern uitziet.
-Laat Bing met Inzichten je plezier bij het lezen vergroten. Inzichten levert inhoudelijke informatie van het web die nuttig kan zijn bij het lezen van een Office-bestand.
-Laat de sjablonen grotendeels voor de vorm zorgen, zodat jij je volledig op de inhoud kunt richten.
-Houd opmerkingen bij in Word-documenten en markeer ze als gereed met de nieuwe antwoordknop.
-Breng de inhoud vanuit PDF-bestanden rechtstreeks over naar Word. Open PDF-bestanden en bewerk alinea’s, lijsten en tabellen zoals je in je vertrouwde Word-documenten doet.
-Bespaar tijd bij het opmaken van gegevens in Excel, zodat je veel sneller conclusies kunt trekken. Nieuwe hulpmiddelen herkennen je patroon en vullen gegevens automatisch voor je in.
-Nieuwe, eigentijdse grafieken en tabellen in Excel bieden meer mogelijkheden om je bedrijfsgegevens te bekijken en aantrekkelijk te presenteren. Excel beveelt grafieken aan die het beste bij je gegevens passen en geeft een voorbeeld van hoe het eruit komt te zien.
-In Excel kun je nu met één klik eenvoudige voorspellingen maken op basis van je gegevens om zo trends te visualiseren.
-Deel je PowerPoint-presentatie via het web, zodat je doelgroep je presentatie overal kan bijwonen. Je kunt dit doen door een koppeling te versturen waarmee de presentatie kan worden geopend of door de presentatie te leveren met de gratis Office-presentatieservice.
-Sluit Excel-spreadsheets, diagrammen, audioclips, video’s en vrijwel elk ander type bestand in je OneNote-notitieblokken in. Je notities worden opgeslagen, kunnen worden doorzocht en worden gesynchroniseerd
-OneNote-apps op je andere apparaten. Zo kun je de notities overal gebruiken en vanaf elke locatie delen.
-Reageer sneller met inlineantwoorden (antwoorden bij de tekst van het originele bericht) in Outlook. Typ je antwoord in het leesvenster.
-Bespaar tijd met de nieuwe onlineopties voor het afdrukken van foto’s in Publisher.
-Geef in Access snel een overzicht en samenvatting vanuit een verwante tabel of query. Klik op een item voor een gedetailleerde weergave van dat item.
-Meest geschikt voor zelfstandigen en zeer kleine bedrijven.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Microsoft Office 2016 Professional Plus Multilanguage 32/64 bits
Uw waardering