Microsoft Office 2010 Home and Business 32/64 bits NL-UK-FR-IT-DE-ES

Op voorraad
Waardering:
97% of 100
Speciale prijs € 37,99 Normale prijs € 125,00
Omschrijving
Digitale Licentie direct via e mail geleverd voor 1 Apparaat Geen abonementskosten en voor altijd geldig
  • Gegevens
  • Reviews 8
Keuze uit alle talen
32/64 bits
Microsoft Office Home and Business 2010 bevat:
• Microsoft Excel 2010
• Microsoft Outlook 2010
• Microsoft PowerPoint 2010
• Microsoft Word 2010
• Microsoft OneNote 2010

Microsoft Office Home and Business 2010 brengt de rol van het beheren van een bedrijf samen, rijdt een huishouden en helpt met huiswerk. Krijg de voordelen van alle programma's die u nodig hebt om productief te zijn, inclusief Microsoft Outlook 2010, zodat u uw drukke dag efficiënt kunt aanpakken met krachtige e-mail-, planning- en social networking tools om uw leven en werk in sync te houden.

Beveilig uw bezige dag efficiënt
Geniet van flexibiliteit
Nu kunt u uw Office-documenten eenvoudig online plaatsen en toegang krijgen, delen en bewerken met Office Web Apps. Het is een ideale manier om uw Office 2010-ervaring op het internet uit te breiden.

Samenwerken
Brainstorm ideeën, notities delen en documenten samen met anderen tegelijkertijd dankzij het nieuwe mede-authoring tool in Word, PowerPoint en OneNote.

Vind het op de nieuwe Backstage View
Vervangt het traditionele Bestandsmenu om u een go-to-spot te geven om documenten op een gemakkelijke manier op te slaan, openen en afdrukken. Pas de tab commando's aan om uw individuele behoeften aan te passen, zodat u moeiteloos kunt navigeren.

Programma's waarop u vertrouwt
Microsoft Office 2010 is een industrie standaard die onze nieuwste, innovatieve tools biedt om uw documenten rijker en meer informatief te maken.

Inclusief programma's
Geniet van dezelfde geweldige functies die je kent en hou van Office en krijg wat nieuwe wanneer je upgrade naar Office 2010.

Outlook 2010
Of u nu thuis of onderweg werkt, Microsoft Outlook 2010 helpt u om te communiceren met belangrijke contacten, e-mailgesprekken te beheren en uw planning van uw pc of op afstand te controleren. Verzend eenvoudig documenten naar online mappen om toegang te krijgen tot en bewerken van afstand. Krijg verbeterde functies, waaronder:

Synchroniseer meerdere e-mailaccounts van diensten zoals (Hotmail, Gmail) of gewoon over een andere provider naar Outlook 2010.
Kondenseer, categoriseer en negeer zelfs langdurige e-mailuitwisseling met één klik met Conversatieweergave. Bespaar tijd met Quick Steps en pas de taken aan die u het meest naar een enkele klik gebruikt. Deel uw agenda met anderen en krijg toegang tot hun, plus sla vaak gebruikte groepen agenda's op met de nieuwe lijstweergave. Verkrijg de aandacht met uw e-mails door gebruik te maken van nieuwe grafische en foto-editing tools.

Word 2010
Van schoolfondsen tot bedrijfsrapporten wanneer u Microsoft Word 2010 gebruikt, komt alles efficiënt samen. Maak documenten met behulp van nieuwe foto-bewerkingsfuncties, levendige teksteffecten, delen ze gemakkelijk online en nodigen anderen uit om samen te werken. Krijg meer nieuwe tools met Word 2010:

Voeg impact toe aan uw document met nieuwe bewerkingsprogramma's voor het bewerken van foto's. Illustreer uw ideeën beter met diagrammen door bullet-point lijsten in dwingende SmartArt-afbeeldingen te draaien. Pas nieuwe formatteringseffecten toe op uw tekst, zoals schaduw, schuine kant, gloed en reflectie. Vang en installeer screenshots rechtstreeks in je document. Communiceer met gemak in veel talen met verbeterde vertaalgereedschappen.

Excel 2010
Sparen voor pensioen, het bijhouden van fiscale informatie, het bijhouden van bedrijfskosten - alles zijn belangrijke financiële beslissingen. Microsoft Excel 2010 biedt helder inzicht in eenvoudige sjablonen om u te helpen budgettairen op te bouwen en uitgaven te volgen, zodat u op financiële doelen kunt richten. Krijg meer nieuwe functies met Excel 2010:

Markeer data trends doordatabladen in een enkele cel met nieuwe Sparklines maken. Vind de juiste gegevens snel met nieuwe filterverbetering in PivotTable-weergaven. Ontdek snel data. Markeer specifieke gegevens met nieuwe en verbeterde voorwaardelijke opmaakopties. Toon gegevens op een dynamische en interactieve manier met PivotChart-weergaven. Gebruik minder tijd om gegevens te siften. Gebruik het nieuwe zoekfilter om relevante gegevens te verlagen.

PowerPoint 2010
Gedrukt op tijd voor een groot project? Krijg ideeen snel met kant-en-klare sjablonen, nieuwe foto- en videobewerkingsfuncties en opvallende overgangen allemaal met Microsoft PowerPoint 2010. Krijg meer nieuwe tools, waaronder:

Embed en bewerk videobestanden direct in uw presentatie. Stel video's in en uit en gebruik een verscheidenheid aan video stijlen en formaten. Broadcast uw presentatie online met de nieuwe Broadcast Diashow. Bevestig je publiek met nieuwe overgangen en verbeterde animaties. Gebruik diafragmenten om je presentatie te navigeren, te organiseren en af ​​te drukken.

OneNote 2010
Verzamel een overvloed aan zakelijke informatie en middelen op één plek met OneNote 2010. Post, deel en bewerk notities met collega's online zodat iedereen tegelijkertijd kan werken met real-time updates. Krijg meer nieuwe features met OneNote 2010:

Gebruik snel archiveren om notitieboekjes te organiseren, ideaal als u aan meerdere projecten werkt. Stijlen en formatteren aan geselecteerde tekst toepassen op een andere paragraaf met de nieuwe formatterenverf. Bekijk resultaten zoals u typt met verbeterde zoekfuncties en bekijk een geprioritiseerde lijst met zoekresultaten. Organiseer en spring eenvoudig tussen uw notitieboekjes met de navigatiebalk van de verbeterde notebook. Noteer tijdens het werken in Word, PowerPoint of in Internet Explorer en koppel ze automatisch.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Microsoft Office 2010 Home and Business 32/64 bits NL-UK-FR-IT-DE-ES
Uw waardering