Microsoft Office 2010 Professional 32/64 bits NL-UK-FR-IT-DE-ES

Op voorraad
Speciale prijs € 89,00 Normale prijs € 295,00
Omschrijving
Digitale Licentie direct via e mail geleverd voor 1 Apparaat Geen abonementskosten en voor altijd geldig
  • Gegevens
  • Reviews

Microsoft Office 2010 Professional 32/64 bits NL-UK-FR-IT-DE-ES  Alle talen 32/64 bits

Ongeëvenaarde hulpmiddelen voor de groei van uw bedrijf.

Office Professional heeft wat u nodig hebt om vrijwel overal documenten te ontwerpen, uit te wisselen en te delen. U krijgt eersteklas hulpmiddelen en Premium-klantondersteuning voor éen jaar, zodat u op efficiënte wijze uw bedrijf en projecten kunt beheren.

Kenmerken:
-Houd de financiële situatie en de dagelijkse werkzaamheden bij en bespaar daarbij tijd en moeite dankzij hulpmiddelen voor analyse, grafieken en kleuropmaak waarmee u orde schept in de gegevens.
-Optimaliseer de voortgang van uw projecten dankzij de gemakkelijk toegang tot uw meest recente bronnen: combineer notities, media, documenten en andere materialen in een digitaal notitieblok.
-Ontwerp aantrekkelijke brochures, nieuwsbrieven en e-mails met behulp van fotobewerkingsprogramma's, opvallende teksteffecten en andere gemakkelijk te gebruiken hulpmiddelen.
-Sla bestanden en documenten moeiteloos online op met gebruik van geavanceerde beveiligingsfuncties en raak ze nooit meer kwijt: vervolgens kunt u, u ofiemand die u uitnodigt, de documenten openen, bekijken en bewerken, thuis, op kantoor of vanaf een willekeurige pc met internettoegang.
-Maak in een handomdraai een professionele database, aangepast met de velden en functies die u nodig hebt -Maak van een eenvoudige presentatie een geavanceerde blikvanger dankzij gemakkelijk te gebruiken foto- en videobewerkingsprogramma’s, teksteffecten en spectaculaire dia overgangen.
-Contact houden met klanten, vrienden en familie is een koud kunstje: uw e-mail is snel ingesteld en klaar voor gebruik met functies die zorgen dat contactpersonen en berichten overzichtelijk blijven.
-Wordt geleverd met één jaar telefonische ondersteuning: de ondersteuningsmedewerkers van Microsoft helpen u snel een oplossing te vinden.

Systeembenodigheden
Office 2010 wordt ondersteund voor zowel 32-bits- als 64-bits clienttoepassingen. Wij raden u aan Microsoft Silverlight 3 tegelijk met Office 2010 te installeren, voor een verbeterd internetgebruik en om optimaal te profiteren van de interactieve gidsen in Office 2010.

Inleiding
Vereisten en productfuncties kunnen variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie en het besturingssysteem. Voor gebruik van grafische hardwareversnelling is een DirectX 9.0c-compatibele grafische kaart vereist met 64 MB of meer videogeheugen.
Hard Disk
3 GB; een deel van deze schijfruimte komt vrij als na de installatie het originele downloadpakket van de vaste schijf wordt verwijderd

Geheugen
256 MB RAM of meer
Processor 500 MHz-processor of sneller
Display Beeldscherm met een resolutie van 1024 × 768 of hoger

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Microsoft Office 2010 Professional 32/64 bits NL-UK-FR-IT-DE-ES
Uw waardering